Het logo

Het logo bevat de drie elementen die verweven zitten in de activiteiten van Fagus Outdoor. Dat zijn een druppel, een vlam en het beukenblaadje. Waarvoor staan de drie elementen in het logo van Fagus Outdoor?

De druppel in het logo van Fagus Outdoor staat voor water en onze passie voor packraften
EEN DRUPPEL WATER

De druppel symboliseert het water dat als een blauwe draad doorheen onze activiteiten stroomt. Vanaf het water ziet een landschap er helemaal anders uit. Packrafts zijn een duurzame manier om waterpartijen te verkennen, zowel in onze directe omgeving als wat verder weg van huis. Door hun lichtgewicht materiaal zijn ze gemakkelijk mee te nemen met het openbaar vervoer, op de fiets of te voet. Snel opblazen en je zit meteen op het water. Hun stabiliteit en wendbaarheid maken de boten zeer geschikt voor een breed publiek.

De vlam in het logo van Fagus Outdoor staat voor bushcraft en onze passie voor vuur en natuurbeleving
EEN VLAM VOOR NATUURBELEVING

De vlam staat voor het vuur dat we maken tijdens onze workshops om ons te verwarmen, te koken of te experimenteren met nieuwe of oeroude technieken. Het vuur brengt gezelligheid in een groep mensen en wakkert een oerinstinct aan waarmee we duizenden jaren hebben overleefd. Vuur brengt ons terug naar de basis van het leven en verveelt nooit. De beste televisie die er is!

De kern van het logo van Fagus Outdoor is een beukenblaadje en staat voor de link met natuur.
HET BEUKENBLAD UIT ONZE NATUUR

Het beukenblad staat in het centrum van ons logo en verenigt alle aspecten van natuurbeleving die we in onze activiteiten opnemen. Vogels kijken, spoorzoeken, wateronderzoek, oriëntatietocht of packraftavontuur? Actieve natuurbeleving draait om het buitenleven en genieten van de schoonheid van de natuur. We wijzen je ook op de kwetsbaarheid van natuur en het belang van zorg dragen voor onze omgeving.

Waarom het beukenblad? Lees hier verder!

Het logo werd ontworpen door Jozefien Bellengé, een beloftevol grafisch ontwerpster uit Ekeren. www.grafien.be