JOUW MICROAVONTUUR

Ontdek alle informatie die je nodig hebt om jouw packraft microavontuur te plannen. We voorzien je van alle tips en tricks en het nodige materiaal om jouw (micro)avonturen mogelijk te maken.

Wij brengen het microavontuur tot bij jou!

Verhuur packraft Mekong Fagus Outdoor
PACKRAFT HUREN

Packraft, peddel, zwemvest en droogzak. That’s it! Alles wat je nodig hebt voor jouw packraft microavontuur. Onze sets van Kokopelli en Mekong worden meegegeven in een handige rugzak.

ALLES KLAAR? HUREN MAAR!
Packraft microavontuur op de Kleine Nete
PACKRAFT MICROAVONTUREN BELGIË

Ontdek op een zeer laagdrempelige manier de waterpartijen in je buurt vanuit een packraft. Gecombineerd met een stevige wandeling, de fiets of het openbaar vervoer. Met de handige draagtas neem je de packraft overal mee naartoe. Laat je inspireren door onze uitgewerkte microavonturen!

MEER INFO
packraft, biesbosch, nederland
PACKRAFT MICROAVONTUREN NEDERLAND

Nederland = water. Packraften op de blauwe aderen van Nederland, ondergedompeld in de natuur. Genieten van actief natuur beleven! Een golf van inspiratie en tips.

NOU LEUK! MEER INFO GRAAG.
Twee personen in een packraft van Mekong, ook te
PACKRAFT KOPEN

Overtuigd van de mogelijkheden van packrafts? Interesse om een packraft aan te kopen? We werken samen met Mekong Packraft om onze passie met jou te delen. Zowel de éénpersoon als tweepersoon packrafts zijn beschikbaar.

REVIEWS & PROCEDURE
INSTRUCTIES OPBLAZEN & OPBERGEN

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je packraft te gaan gebruiken. Volg nauwgezet de stappen voor het opblazen en opbergen van de packraft. Draag zorg voor het materiaal, neem je verantwoordelijkheid op het water en geniet van de rust en de schoonheid van de natuur.

HOEZITDA?

Toch liever onder begeleiding van een ervaren packrafter het water op?
Ontdek onze activiteiten als je graag kennis maakt met andere microavonturiers.
Kies voor een microavontuur op maat voor jouw groep, familie of bedrijf.

Nog extra info nodig? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier.