JOUW MICROAVONTUUR

Hier krijg je alle informatie die je nodig hebt om je eigen (micro)avontuur te plannen. Laat je inspireren door de packraft microavonturen die we hier voorstellen. Pimp ons voorstel tot jouw perfecte microavontuur of trek er meteen op uit. We voorzien je van alle tips en tricks en het nodige materiaal om jouw (micro)avonturen mogelijk te maken. Wij brengen het microavontuur tot bij jou!

Nog extra info nodig? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier.

PACKRAFT MICROAVONTUREN BELGIË

Ontdek op een zeer laagdrempelige manier de waterpartijen in je buurt vanuit een packraft. Te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. Met de handige draagtas neem je de packraft overal mee naartoe. Laat je inspireren!

MEER INFO

packraft, biesbosch, nederland

PACKRAFT MICROAVONTUREN NEDERLAND

Nederland = water. Packraften op de blauwe aderen van Nederland, ondergedompeld in de natuur. Zalig! Een golf van inspiratie en tips.

MEER INFO

PACKRAFT HUREN

Onze packraftsets bestaan uit een packraft, peddel, zwemvest en droogzak. De set wordt meegegeven in een handige rugzak. We hebben packrafts van Kokopelli en Mekong in onze verhuur zitten.

MEER INFO

PACKRAFT KOPEN

Overtuigd van de mogelijkheden van packrafts? Interesse om een packraft aan te kopen? We werken samen met Mekong Packraft om onze passie met jou te delen. Zowel de éénpersoon als tweepersoon packrafts zijn beschikbaar.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO

PACKRAFT INSTRUCTIES

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je packraft te gaan gebruiken. Volg nauwgezet de stappen voor het opblazen en opbergen van de packraft. Draag zorg voor het materiaal, neem je verantwoordelijkheid op het water en alles komt goed.

MEER INFO

Toch liever onder begeleiding van een ervaren packrafter op microavontuur?
Ontdek onze activiteiten en de microavonturen op maat voor groepen en bedrijven.