PACKRAFT HUREN


VERHUUR PACKRAFTSETS TIJDENS CORONA

Packraften is dé contactloze sport bij uitstek! Ieder zijn eigen packraft en materiaal, afstand houden op de rivier is geen probleem. We hanteren volgende regels.

  1. Je kan meerdere packrafts huren voor jouw bubbel.
  2. Je kan de sets voor 1 dag of meerdere dagen huren.
  3. De rugzak is gemakkelijk mee te nemen te voet, per fiets, op rollerskates … naar je favoriete stukje water.
  4. Elke packraftset bevat al het nodige materiaal voor 1 persoon zodat er geen uitwisseling nodig is.
  5. Al het materiaal wordt na gebruik grondig gereinigd en ontsmet of 72 uur uit rotatie gehaald.
  6. Packrafts worden afgehaald in Ekeren of aan huis geleverd vanaf vier sets.

Het is de huurders verantwoordelijkheid om zich te houden aan de geldende coronamaatregelen en wetgeving rond bevaarbaarheid van onze waterlopen. https://www.info-coronavirus.be/nl/

LEEFTIJD
De eenpersoon packrafts zijn beschikbaar vanaf 12 jaar of een minimale lichaamslengte van 1,50 m. Dit om ervoor te zorgen dat de vaarder over voldoende body beschikt om de packraft te kunnen besturen.

Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar hebben we tweepersoon packrafts zodat ook zij onder begeleiding van een volwassene het water op kunnen. Vraag er nu al naar bij je reservering. Binnenkort meer info op de website.

PRIJZEN EENPERSOON PACKRAFT
De huurprijzen voor een volledige set: rugzak, packraft, peddel, zwemvest en droogzak.
Een dag = €35

Weekend/Tweedaagse = €50 (+ extra dag €20)
Een week = €140 (+ extra dag €20)
Waarborg: €200

PRIJZEN TWEEPERSOON PACKRAFT
De huurprijzen voor een volledige set: rugzak, packraft, 2 peddels, 2 zwemvesten en droogzak.
Een dag = €60
Weekend/Tweedaagse = €90 (+ extra dag €35)
Een week = €240 (+ extra dag €35)
Waarborg: €200

Het materiaal dient opgehaald te worden bij Fagus Outdoor (Hoeklaan 3, 2180 Ekeren). Leveren en ophalen aan huis is mogelijk op aanvraag vanaf vier sets. Leveringskosten (voor de volledige reservatie) worden bepaald op basis van de afstand heen en terug vanaf Ekeren tot het opgegeven adres. Onderstaande prijzen zijn indicatief:

Regio Antwerpen: 10 euro
Regio Herentals/Lier: 15 euro
Regio Mechelen: 15 euro
Regio Gent/Deinze: 20 euro
Regio Leuven: 20 euro
Regio Aarschot/Diest: 20 euro
Regio Pelt: 25 euro
Buiten deze regio’s: te bespreken

Alle andere informatie over de huur van onze packraftsets (inhoud, kostprijs, waarborg) vind je hieronder. De huurvoorwaarden vind je in onze algemene voorwaarden.


Packrafts zijn robuuste 1-persoon rafts die door hun brede basis veel stabieler zijn op het water in vergelijking met kano’s en kajaks. Dit maakt de boten zeer geschikt voor een breed publiek. We willen zo veel mogelijk mensen op een verantwoorde en duurzame manier op het water krijgen en laten genieten van de natuur en de rust die het stromende water brengt. Onze lichtgewicht packrafts zijn gemakkelijk mee te nemen met alle vormen van vervoer: te voet, met de fiets, de step, het openbaar vervoer of zélfs in de auto.

Om dit mogelijk te maken stellen we onze packrafts ter beschikking van avonturiers die hun eigen plannen hebben uitgewerkt. We voorzien een handige rugzak zodat je je packraft mee kan nemen. Hieronder vind je meer informatie over ons materiaal en de mogelijkheden om te huren.

Ga je liever onder begeleiding op avontuur?
Dan vind je onze activiteiten terug onder ONZE ACTIVITEITEN.

PACKRAFTSET
We verhuren twee packraftmodellen waarvan we zelf overtuigd zijn dat ze alles in huis hebben om je avontuur te faciliteren. Uit een selecte waaier van internationale fabrikanten kozen we voor de boten van Kokopelli Packraft. Zij ontwikkelen packrafts van zeer degelijke kwaliteit met materialen die specifiek geselecteerd zijn om weerstand te bieden aan de uitdagingen op de rivier. Packrafts blijven opblaasboten gevuld met lucht en zijn allergisch voor puntige en scherpe voorwerpen.

Onze packraftsets bestaan uit: packraft, peddel, zwemvest en droogzak (40-50L). De set wordt meegegeven in een handige rugzak.

KOKOPELLI NIRVANA
De Nirvana is de wildwaterboot uit het assortiment van Kokopelli. Deze boot is stabiel, bombproof en veelzijdig. Door het voorziene spatzeil krijg je nauwelijks water in de boot. Vooraan op de boot heb je voldoende plaats om je rugzak te bevestigen. De Nirvana is ideaal voor avonturiers die één- of meerdaagse tochten ondernemen waarin hoofdzakelijk via het water gereisd wordt.

Toebehoren: Opblaasbaar zitje, rugsteun, spatzeil, blaaszak, blaastube, touw

KOKOPELLI ROGUE LITE
De Rogue Lite is een heel ander type packraft. Lichtgewicht, speels op het water maar ook stabiel zijn de belangrijkste eigenschappen die deze boot zeer geschikt maakt voor avonturen op open water en vlakke rivieren. Met <2 kg voel je de boot amper in je rugzak zitten! Sit back and relax.

Toebehoren: Opblaasbaar zitje, blaaszak, blaastube, touw

MEKONG – TWEEPERSOON PACKRAFT
Samen met je kleine spruit het water op of onafscheidelijk van je geliefde? De William Shakes Beer van Mekong is dé packraft om samen op microavontuur te gaan. Hij biedt twee volwaardige zitplaatsen met opblaasbaar kussen en een rugleuning in het midden. Zo kan ook de voorste peddelaar comfortabel zitten.

Toebehoren: Opblaasbare zitjes, rugsteun, blaaszak, touw

PEDDEL
Onze peddels van TNP zijn 4-delig zodat ze gemakkelijk mee in de rugzak kunnen. De druksluiting zorgt ervoor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. De peddelbladen staan onder een lichte hoek om een ergonomische en efficiënte peddelslag mogelijk te maken.

ZWEMVEST
Een zwemvest wordt standaard voorzien in onze packraftset. Het belang van veiligheid op het water kan niet genoeg benadrukt worden. Het Aquarius MQ Pro zwemvest combineert licht materiaal met een uitstekend drijfvermogen. Stay safe!

EXTRA

Neopreen handschoenen
(S – M – L – XL)
€2 per dag

Neopreen sokken
(38 – 45)
€2 per dag

Helm
€5 per dag

We hebben zelf al heel wat waters getrotseerd in België en het buitenland. Heb je vragen over een bepaald traject? Waar wel, waar niet varen? Hoe een packraftavontuur organiseren? We helpen je graag verder om het perfecte avontuur samen te stellen.

Verslagjes van onze packraftavonturen vind je in onze blog
Leesvoer voor hongerige (micro)avonturiers

HUREN?
Interesse om een packraftset te huren en zelf op avontuur te trekken? Neem contact op via het contactformulier en geef door welk materiaal je precies wenst. Samen bekijken we de beschikbaarheid.