PACKRAFT HUREN

WAT ZIJN PACKRAFTS?

Packrafts zijn robuuste 1-persoon (SOLO) of tweepersoon (DUO) rafts die door hun brede basis stabieler zijn op het water in vergelijking met kano’s en kajaks. Dit maakt de boten zeer geschikt voor een breed publiek. We willen zo veel mogelijk mensen op een verantwoorde en duurzame manier op het water krijgen en laten genieten van de natuur en de rust die het stromende water brengt. Onze lichtgewicht packrafts zijn gemakkelijk mee te nemen met alle vormen van vervoer: te voet, met de fiets, de step, het openbaar vervoer of zélfs in de auto. Een packraft huren is je vrijheid in een rugzak!

INSPIRATIE

We hebben zelf al heel wat waters getrotseerd in België en het buitenland. Heb je vragen over een bepaald traject? Waar wel, waar niet varen? Hoe een packraftavontuur organiseren? We helpen je graag verder om het perfecte avontuur samen te stellen. Neem contact op!

Een packraft huren voor jouw microavontuur? We stellen onze packrafts ter beschikking van avonturiers die hun eigen plannen hebben uitgewerkt. We voorzien een handige rugzak zodat je je packraft overal mee kan nemen. Hieronder vind je meer informatie over ons materiaal en de mogelijkheden om te huren.

Heb je er al eens aan gedacht om te gaan packraften met je hond!?

Ga je liever met ons mee op avontuur? Ontdek onze activiteiten.

ONTDEK ONZE PACKRAFTSETS

We verhuren vier packraftmodellen van Mekong Packrafts waarvan we zelf overtuigd zijn dat ze alles in huis hebben om jouw avontuur te faciliteren.

Onze packraftsets bestaan uit: packraft, peddel, zwemvest en droogzak (20L). De set wordt meegegeven in een handige rugzak (40-60L).

LEEFTIJD

De SOLO packrafts zijn beschikbaar vanaf 12 jaar of een minimale lichaamslengte van 1,50 m. Dit om ervoor te zorgen dat de kapitein over voldoende body beschikt om de packraft te kunnen besturen. Schip ahoy!

Voor kinderen jonger dan 12 jaar hebben we onze DUO packrafts zodat ook zij onder begeleiding van een volwassene het water op kunnen. We voorzien ook aangepaste zwemvesten. Vermeld de leeftijd van je kinderen bij de reservatie onderaan.

PRIJZEN & AFSPRAKEN

Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om zich te houden aan:

PACKRAFTSET SOLO

Een dag = €35
Weekend/Tweedaagse = €60 (+ elke extra dag €25)
Een week = €185 (+ elke extra dag €25)
Waarborg per set: €200 (max. 800 euro, via overschrijving)

PACKRAFTSET DUO

Een dag = €60
Weekend/Tweedaagse = €100 (+ elke extra dag €40)
Een week = €240 (+ elke extra dag €40)
Waarborg per set: €200 (max 800 euro, via overschrijving)

MATERIAAL OPHALEN

Het materiaal dient opgehaald te worden bij Fagus Outdoor, Hoeklaan 3, 2180 Ekeren, na bevestiging via e-mail. De momenten van ophalen en terugbrengen worden niet meegerekend in de huurperiode.

Onze verhuurbox is beschikbaar voor ophalen/terugbrengen op het moment dat het jou het best uitkomt.

MATERIAAL AAN HUIS GELEVERD

Leveren en ophalen bij jouw thuis is mogelijk vanaf 6 sets. Leveringskosten voor de volledige reservatie worden bepaald op basis van de afstand heen en terug vanaf Fagus HQ tot het opgegeven adres (30 cent per km). Onderstaande prijzen zijn indicatief en het minimum:

Regio Antwerpen: 25 euro
Regio Sint-Niklaas: 30 euro
Regio Herentals/Lier: 30 euro
Regio Mechelen: 30 euro
Regio Gent/Deinze: 35 euro
Regio Leuven: 35 euro
Regio Aarschot/Diest: 40 euro
Regio Pelt: 40 euro
Buiten deze regio’s: te bespreken

PACKRAFT HUREN
  1. Bepaal het aantal dagen dat je materiaal wil huren.
  2. Kies de materialen uit de lijst en geef de juiste maten op.
  3. Afspraken voor ophalen en terugbrengen worden na je reservatie gemaakt.
  4. Betaling huur + waarborg gebeurt via overschrijving.

INSTRUCTIES OPBLAZEN & OPBERGEN

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je packraft te gaan gebruiken. Volg nauwgezet de stappen voor het opblazen en opbergen van de packraft. Draag zorg voor het materiaal, neem je verantwoordelijkheid op het water en geniet van de rust en de schoonheid van de natuur.

HOEZITDA?

Twee personen in een packraft van Mekong, ook te
PACKRAFT KOPEN

Overtuigd van de mogelijkheden van packrafts? Interesse om een packraft aan te kopen? We werken samen met Mekong Packraft om onze passie met jou te delen. Zowel de éénpersoon als tweepersoon packrafts zijn beschikbaar.

REVIEWS & PROCEDURE