Semois? Avec Toi!

TWEE DAGEN PACKRAFTEN IN DE SEMOISVALLEI
!! Geen ervaring met packraften nodig !!

We maken kennis met een van de mooiste en wildste riviervalleien van België. Met onze packraft als unieke compagnon de rivière worden we ondergedompeld in prachtige natuur op, in, en langs het water.

IJsvogels scheren langs de boten, terwijl de waterspreeuw toekijkt hoe we laveren tussen de rotsen. Vanuit de hoge bomen kijken de blauwe reigers neer op het schouwspel. En vergeet de bevers niet! #actiefnatuurbeleven

We bivakkeren op een pitoreske camping aan de oevers van de Semois. We overnachten in tenten maar de basisvoorzieningen zoals sanitair zijn aanwezig. We koken ons eigen potje.

IS ER GENOEG WATER?
De beste periode voor een packrafttocht op de Semois is van maart tem mei. De winter heeft de riviervallei opnieuw gevuld met water en het wordt al terug wat warmer. De omstandigheden zijn ideaal om de strominggevoelige packrafts uitgebreid te testen in hun natuurlijke habitat.

Staat er tijdens de zomermaanden niet genoeg water? Geen probleem. Dan toveren we ons packraftavontuur om naar een pittige tweedaagse trekking langs de GR16, voor ons de mooiste en ruigste wandelroute van België!