Semois? Avec Toi!

TWEE DAGEN PACKRAFTEN IN DE SEMOISVALLEI

We ontdekken de meanderende Semois tijdens het packraften in de ruigste riviervallei van België. De vele bochten van de rivier brengen ons door grote wouden en Ardeense dorpjes. Met onze packraft als unieke compagnon de rivière worden we ondergedompeld in prachtige natuur op, in, en langs het water.

IJsvogels scheren langs de boten. De waterspreeuw kijkt toe hoe we laveren tussen de rotsen. Vanuit de hoge bomen kijken de blauwe reigers neer op het schouwspel. En vergeet de bevers niet! Op en top actief natuur beleven.

We bivakkeren op een pitoreske camping aan de oevers van de Semois en koken ons eigen potje. We overnachten in tenten maar de basisvoorzieningen zoals sanitair zijn aanwezig.

Ga jij mee packraften in de ruigste riviervallei van België? Alle praktische informatie vind je terug in de infofiche.

!! Geen ervaring met packraften nodig !!

SEMOIS AVEC TOI – TREKTOCHT

Semois Avec Toi Trektocht is twee dagen hiken en varen door de ruige vallei van de Semois. We zitten 35 km op het water en wandelen ongeveer 10 km. Zo maken we een mooie lus. Meer info in de infofiche.

We nemen al ons materiaal (packraft, kampeermateriaal, kookgerief, …) voor twee dagen mee in de rugzak en op de packraft. De tocht wordt daarom best uitdagend!

SEMOIS AVEC TOI – BASECAMP

Semois Avec Toi Basecamp bestaat uit twee stevige dagtocht die hiken en packraften combineren. In het basecamp laten we alle overbodige spullen achter en trekken er enkel met packraftset en lunchpakket op uit. Zo verkennen we 30 km aan rotsige wandelpaden en tientallen meanders van de Semois. Meer info in de infofiche.

We nemen ons materiaal (kampeermateriaal, kookgerief, …) niet mee in de rugzak of op de packraft. We gaan enkel op stap met een dagrugzak (8 kg).

CORONAMAATREGELEN

Elke deelnemer beschikt over eigen materiaal en op het water is er meer dan voldoende ruimte om de afstandsregels te respecteren. We zijn samen op de camping om te overnachten, maar organiseren onze maaltijden conform de geldende coronamaatregelen. Lees alle praktische informatie in de infofiche.

DATA 2023 – zaterdag + zondag

Semois Avec Toi – Trektocht, Regio Herbeumont

  • Nog geen data bekend

Semois Avec Toi – Basecamp, Regio Bohan

  • 22 – 23 april 2023

Een eigen groep warm gemaakt voor dit concept? Laat het ons weten en we organiseren het Semois Avec Toi packraft microavontuur op maat! Neem contact op.

INSCHRIJVING
Tweedaagse Semois? Avec toi! waarvoor ik me wil inschrijven(required)

Wil je bijkomend materiaal huren? (prijzen voor hele tweedaagse)(required)

Waar heb je voor het eerst gehoord van het event 'Semois?Avec Toi!'?