Packraft Microavontuur in Nederland

De stabiliteit en wendbaarheid op rustig stromend water en lichtgewicht materiaal maken de packrafts heel toegankelijk voor een breed publiek en ‘je beste maatje’ voor unieke packraft microavonturen in Nederland. Ontdek onze tips hieronder!

Packraften is, net als kano en kajak, op heel wat waterpartijen in Nederland toegelaten. Op de meeste plaatsen zijn er wel regels over in- en uitstapplaatsen, vaartijden, (on)bevaarbare zones,… voornamelijk ter bescherming van het rivierecosysteem. Meer info vind je oa. op de algemene website van HISWA: meer info

Sommige trajecten zijn uitgewerkt door gemeenten, organisaties gericht op toerisme en/of beheerders van de betreffende waterlopen. Hier is vaak de nodige infrastructuur voorzien voor een vlotte in- en uitstap en bevaarbaarheid. Andere trajecten zijn avontuurlijker en moet je zelf wat uitzoeken. Aan de slag met onze inspiratie!

We zijn op de hoogte van de beste plekken voor unieke packraft microavonturen in Nederland
Vraag ernaar of lees verder.


packraft biesbosch natuurbeleving nederland

Nationaal Park De Biesbosch

Nationaal Park De Biesbosch heeft alle ingrediënten voor actief natuur beleven. Vanuit de packraft zit je op de eerste rij om vogels te spotten, beversporen te zoeken en je een weg te banen via de kleine kreken tot de kern van het natuurgebied

MEER INFO
Packraft Nederland Weerribben-Wieden

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Dit gebied werd eeuwenlang door ‘verveners’ onder handen genomen. Zij vormden het landschap met z’n vele kleine kanalen gescheiden door landstroken. Het Nationaal Park Weerribben-Wieden is een waar packraftparadijs. Ga op ontdekkingsreis in het gebied en ontdek een prachtig stukje Nederland.

MEER INFO

Dé Grachten in Amsterdam

De Grachten van Amsterdam lenen zich perfect voor dagje dobberen in de stad of meerdaagse citytrip op een unieke manier. Ga vanaf het water op zoek naar het achterhuis van Anna Frank of waag je aan een origineel bezoekje aan de Wallen. Hello Sailor Boy!

MEER INFO